Oplossingen
van o.a.

Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo

  Met behulp van onze oplossing bieden wij een tal van bedrijfsapplicaties die alle bedrijfsbehoeften ondersteunen: CRM, e-Commerce, boekhouding, voorraadbeheer, kassa's (POS), projectmanagement en nog veel meer.  LogicQ helpt u met het rationaliseren van uw bedrijfsapplicaties,  door eerst te focussen op bedrijfsprocessen en automatisering te laten werken voor uw organisatie.  

Onze oplossing is uniek in zijn soort omdat alle bedrijfsprocessen worden geïntegreerd in 1 enkele applicatie, terwijl deze nog steeds zeer gebruiksvriendelijk is.

Websites
Vanuit het onze systemen bouwen  wij een geweldige website voor je. Een omgeving waarin wij rekening houden met vormgeving & functionaliteit!

 

Verkopen
Digitaal je producten aanbieden?
Met onze oplossing is het mogelijk om al jouw bedrijfsprocessen te vergemakkelijken & inzichtelijker te maken in 1 applicatie.

 

Operaties
Altijd al meer willen doen in minder tijd? Wij bieden een tal van populaire toepassingen die uw onderneming een flinke boost zullen geven!

 

Productiviteit
Per dag heb je tientallen activiteiten. Met de verschillende applicaties kunt u uw eigen bedrijfsstroom ondersteunen en versterken! 

 

Samen jouw groeimogelijkheden ontdekken?   
Neem vandaag nog contact met ons op!

Contact

Voor businessproces een passende  oplossing !
Selecteer uw bedrijfstype en ontdek de mogelijkheden voor uw  digitale transformatie   .Productiebedrijf & maakindustrieNon-profit
organisaties

 

HRM & Arbeids bemiddelingHoreca &

WinkelbedrijfEducatie &

Hogescholen

 

Beurzen &

evenementen

ZZP'er, Start-up, MKB'er of multinational? Onze oplossingen zijn geschikt voor elke bedrijfsvorm. Zij biedt 35 basisapplicaties die voor alle sectoren, doeleinden & processen geschikt zijn. 

De applicaties kunnen naar jouw wens en behoefte toegevoegd en aangepast worden. Ontdek samen met ons hoe wij jou van dienst kunnen zijn!

Bedrijfsprocessen professionaliseren?   
Neem vandaag nog contact met ons op!

Contact

Wat kunnen wij v oor jou betekenen?

Onze diensten op een rijtje 

Advies
Persoonlijk & op maat!

Lees meer  

Implementatie
Snel, eenvoudig & probleemloos!

Lees meer  

Onderhoud
Altijd up-to-date blijven!

Lees meer  

Trainingen
Permanente Odoo kennis!

Lees meer

Wij bieden een breed palet aan services gerelateerd aan oplossingen gebaseerd op moderne technologie.

Hierdoor kunnen we kiezen uit een groot aantal applicaties die afhankelijk toegevoegd kunnen worden.

Dit is hét startpunt voor de werkzaamheden naar de ideale oplossing die past bij uw bedrijfsvoering.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Contact

Behoefte aan een digitale transformatie?   
Neem vandaag nog contact met ons op!

Contact

Odoo in een notendop; de alles-in-één aanbieder

De snelst groeiende bedrijfssoftware aanbieder uit België. 
   Zij biedt een tal van applicaties, een collectie van bedrijfstoepassingen, die uw bedrijfsprocessen automatiseren: het maken van een website, webshop tot productie, voorraad, leadgeneratie & afhandeling. Elk onderdeel van uw onderneming wordt gerepresenteerd in een volledig geïntegreerde applicatie. De applicaties zijn zeer modulair. Zij kunnen dus volledig gevormd worden naar uw wens of behoefte. Tevens zijn de applicaties zo ontwikkeld dat deze probleemloos gecombineerd met elkaar kunnen worden.

Odoo afbeelding en tekstblok

Het unieke voorstel van Odoo & LogicQ Software
Alles wat je nodig hebt met de beste gebruikerservaring.

Het open source model van Odoo heeft zijn community in staat gesteld om duizenden ontwikkelaars en business experts honderden apps te laten maken in slecht een paar jaar tijd.

Met zijn sterke technische fundering is het Odoo framework uniek. Zij biedt top kwaliteit qua bruikbaarheid die schaalt in alle apps.

Verbeteringen gemaakt op Odoo zullen automatisch toegepast worden op al Odoo zijn geintegreerde apps. Op deze manier evolueert Odoo sneller dan welke andere oplossing ook.

Lees meer
Odoo afbeelding en tekstblok
Vragen, interesse of samenwerken?   
Neem vandaag nog contact met LogicQ Business & Services op!

Business & Services aanvraag