Samen werken

Met onze partners


Samen het beste leveren aan klanten !

Onze partnerschappen zijn goud waard en  LogicQ  als solutionpartner koestert de relatie met vele technologie vendors. Wij kunnen duizenden producten leveren, benodigd voor projecten en de bestellingen van onze opdrachtgevers.

Maar wat ons definieert zijn onze strategische partnerschappen, omdat LogicQ de grote meerwaarde ziet van deze State-of-the-art bedrijfsoplossingen. Door verdieping en de het werken vaan de gevraagde accreditaties bouwen we een voorsprong waar klanten kunnen op kunnen bouwen. 

Onze vendors & partners 

Strategisch vendor Relaties

Odoo S.A.
Odoo S.A.
Odoo is een opensource software framework voor het samenstellen van bedrijfsapplicaties welke naadloos samenwerken. Het kan modulair applicaties leveren voor iedere afdeling of functie in een organisatie. Het levert CRM, ERP, HRM, en nog vele soorten applicaties vanuit een all-in-one bedrijfsapplicatie platform. Hierdoor heeft u altijd overzicht over het bedrijf - gecentraliseerd, online en overal toegankelijk met elk apparaat. De moderne en elegante vormgeving en de solide technische basis van het Odoo-framework maakt het geschikt voor vele organisaties - van start-ups & MKB, maar ook in Overheid, Educatie en Multi-nationals.